Werkervaring

Jonge jaren

Als kind en jongvolwassene was ik een denker. Ik zat meer in de boeken en wilde alles weten.

Vooral hoe machines werkten. En nadat ik mijn vader een aantal keer woedend had gemaakt door zijn versterkers en platenspelers uit elkaar te trekken maar ze niet meer heel in elkaar kreeg besloot ik goed te analyseren hoe dingen uit elkaar gingen zodat ik ze ook weer in elkaar kon zetten.

Hier ontstond mijn voorliefde voor machines en de werking daarvan.

Tijdens mijn studies had ik een baan in sales, bezorger van gereedschap bij Bo Rent maar uiteindelijk voornamelijk als klusjesman voor verschillende organisaties.

Na mijn studies

Bedrijfsadviseur 2014 – heden

Tijdens mijn studie ging mijn fascinatie uit naar hoe organisaties werkten. Een bedrijf = een doel + de mensen die naar dat doel toe werken. En dus begon ik als bedrijfsadviseur met een organisatie methode genaamd Holacracytm.

Dus vanaf 2014 ben ik werkzaam als bedrijfsadviseur. Helaas heb ik mij daar niet op toe kunnen leggen o.a. omdat het een manier van denken vereist die nog steeds niet alom vertegenwoordigd is in de samenleving en het bedrijfsleven. Uiteindelijk heb ik een eigen zg.n. ‘fork’ gemaakt van Holacracytm genaamd Holarchie wat ik nog steeds pro bono doe voor Ecodorp Boekel.

Decor bouwer 2015 – 2016

Omdat ik geen geld kon verdienen met bedrijfsadvies ben ik weer gaan doen waarvoor ik opgeleid ben. Dus heb ik een jaar als semi-zelfstandige gewerkt als decorbouwer bij o.a. Rekel producties en Brandwacht en Meijer. Waar ik complexe decor stukken maakte voor film en theater.

Meubelmaker 2017 – 2018

Omdat het leven als semi-zelfstandige onzeker is ben ik uiteindelijk in loondienst gegaan bij JPS meubelmakers. Maar omdat ik daar niet kon doen wat ik wilde ben ik verder gaan zoeken.

Plantics – Product ontwerp en ontwikkeling 2018 – 2021

Door wederom een aparte wending in mijn leven besloot ik grafkisten te gaan bouwen. En in mijn zoektocht naar een biologisch afbreekbare lijm (want de kist moest natuurlijk wel volledig biologisch afbreekbaar zijn) kwam ik het bedrijf Planticstm tegen.

Alwaar ik; een eigen werkplaats heb kunnen bouwen; mij verder heb kunnen ontwikkelen in het tekenen met Inventor; en heb geleerd hoe ik projecten moet beheren.

Helaas kan ik niet laten zien wat ik daar gedaan heb omdat ik anders een rechtszaak aan mijn broek heb wat ook meteen de reden is dat ik daar niet meer werk. Maar ik kan wel laten zien waarom zij mij aangenomen hebben.

Zelfstandig Projectmanager, tekenaar, werkvoorbereider en meubelmaker 2022 – Heden

In 2022 ben ik officieel ZZP-er geworden. En heb ik samengewerkt met:

de klusbakfiets

Klusjesman.
Het renoveren van huizen en allerhande klussen in en om het huis.

Bouwmeesterz

Meubelmaker, timmerman en allround klusser

Brandwacht en Meijer

Freelance Tekenaar, werkvoorbereider, cnc-er en uitvoerder